Deze website maakt gebruik van cookies

Door op “Accepteren” te klikken ga je akkoord met het opslaan van cookies op je apparaat voor het verbeteren van websitenavigatie, het analyseren van websitegebruik en om ons te helpen bij onze marketingprojecten. Lees ons Privacybeleid voor meer informatie.

P2 uw persoonlijke adviseur in groei.

Samen creëren we een financiële toekomst die staat als een huis.
Geschiedenis

P2 Accountants: Samen sterk

Stel je een plek voor waar jouw financiële reis niet alleen begrepen wordt, maar ook gedeeld. Dat is het verhaal van P2 Accountants, ontstaan in 2014 uit een samenvoeging van twee financiële meesters, Peter Gerrits en Peter Klok.

Kies niet voor zomaar een accountant. Kies voor P2 Accountants, waar we naast u staan als een echte partner.  Wij verhelderen uw zakelijke visie met solide cijfers en begrijpelijke taal. Onze basis ligt in Limburg, Bree, waar we met een persoonlijke aanpak u boekhouding en fiscale zaken beheren.

Heb je advies nodig? Onze deuren staan open.

Peter Gerrits kent een rijke geschiedenis bij grote kantoren zoals Deloitte en Van Havermaet Groenweghe. Deze ervaring gebruikt hij nu om uw bedrijf vooruit te helpen.

Bij P2 Accountants zijn we meer dan cijferexperts; we bouwen relaties op, dringen door tot de kern van uw onderneming en stimuleren uw groei. In het kort uw ambitie wordt onze missie.

We zijn niet zomaar een accountant; we zijn uw mede-strateeg in het pad naar succes.

Wacht niet langer

Ontdek hoe onze expertise uw zaak kan helpen.